tisdag 18 september 2012

╰☆ My sweet 40 - Höstfest på Swedbar ☆╮

Nu på fredag 21 September är det dags för stor fest på Swedbar.

Någon större presentation behövs nog inte,men för er som mot förmodan inte känner till Swedbar kan jag berätta att det är här ni möter Mrs Swedbar, som oftast ses med ett leende på läpparna och en glimt i ögat som kan få vilken julbelysning som helst att kännas grå och trist.

Här möter ni även Kamran,"den galne kocken". Trots att han kallas för galne kocken så är han en man som är superfokuserad på sin yrkesroll. Det "galna" kanske visar sig på fritiden,men vem är inte lite galen då och då?

Det var även på Swedbar som Alexander Nilsson gjorde ett besök och många av er har nog sett det avsnittet på Tv3.
Jag vet att jag satt och grät glädjetårar när jag tittade på programmet och såg hur bra det blev av allt,och jag är ganska säker på att Mrs Swedbar kommer att fortsätta arbeta hårt för att hela tiden hitta på något som får folk att höja på ögonbrynen och bli ännu mer sugna att besöka Swedbar.
Det är inte vilken fest som helst som ska hållas den 21 September,utan Mrs Swedbar,s 40-års fest.


Mrs Swedbar hade tänkt smita iväg på sin stora dag, men ändrade sig och beslutade att i stället anordna en hejdundrande fest för vänner,bekanta och gäster på Swedbar.

Jag läser på hennes blogg att när hon fyllde 30 år så hade hon inte råd att ha sitt eget firande utan använde pengar från ett arv och slog ihop festen med sin Morbror som då fyllde 40.

Men nu när hon själv fyller 40 år så ska det bli hennes eget megaparty med glitter & glamour,snygg frisyr,snygg klänning och vackra naglar.
Och dagen och kvällen till ära så ska det drickas Champagne såklart.
Hon utlovar också extrema överraskningar under kvällen,sånt som Fagerstaborna inte är vana med.
Låter spännande,eller hur?


Mrs Swedbar har en stor dröm och det är att en dag stå på scen som en professionell schlagersångerska, musik och sång ligger henne varmt om hjärtat, och hon sjunger karaoke minst en gång per kväll i restaurangen på Swedbar.
En annan sak som Mrs Swedbar älskar är att bada skumbad,vilket hon gör flera gånger i veckan för att varva ner eller kurera sig själv. Och bland bubblorna och det varma vattnet får hon även tillfälle att meditera och tänka på övernaturliga saker.
Jag tycker att schlagerstjärna och bubblor är en bra kombination och jag är nog inte ensam om att tro att vi faktiskt kommer att få se henne på nån av dom större scenerna inom en snar framtid.

Jag ställde några frågor till Mrs Swedbar.

Vad gör du om du har en helt ledig dag utan några som helst "måsten"?

"Jag brukar gärna vilja krypa upp i ett hörn i soffan hemma och blogga. Brukar även hitta positiva och fina bilder på fejjan som jag delar med mig bland mina vänner, lite positiva ledord som jag brukar insupa för att må bättre. Samma sak är det när jag bloggar, då vill jag må bra och få andra att må bra när jag skriver. Det är A och O för mig. Nu var det jätte länge sedan jag hade en dag ledigt utan några som helst måsten. Har jobbat stenhårt nu i tre års tid utan större break. Uppkopplad varje dag och även nattetid. Känner mig som en dator/robot ibland. Det är nu på senare tid när jag börjar smälta som jag känner att har ju ett liv utanför Swedbar med. 2 fantastiska barn som varit åtsidosatt de här tre hektiska åren i Fagersta. Skulle helst gärna vilja bara åka bort med dem, och då menar jag bort från den här tjänsteorten Fagersta."

♥♥

Har du någon gång under resans gång med Swedbar känt att det varit för jobbigt och att du haft tanken på att bara ge upp,och i såna fall vad har fått dig att fortsätta kämpa?

"Ohh ja, maj 2011 gick jag iväggen. Kroppen sa ifrån och jag bara tappade masken. Fick läkarvård och gick på medicin ända fram till slutet av aug i år. Det har varit kämpiga motgångar som inte går att beskriva med ord och mår man inte psykiskt bra så känns det nog ännu värre.
Det som peppat mig i slutändan är barnens framtid. Jag gör det för deras skull för att de skall få en ekonomisk säker framtid.
Sen har alla mina ekonomiska motgångar, interna motgångar, osv peppat mig till tusen. Såsom ett svärd som smids i eld, det blir vassare och vassare."

♥♥

Om du plötsligt skulle vara tvungen att helt byta bana vad skulle du då syssla med?

"Helt klart skall jag satsa på min musik och mitt författarskap. Utan tvekan :)"

♥♥

Om du kikar in i en spåkula,vart finns du och vad gör du om 10 år från nu?

"Jag är rikskänd inom musiken, litteraturen och jag bor med min familj utomlands (troligtvis USA). Pendlar till Sverige med jämna mellanrum. Är helt ekonomisk oberoende och lever ett lyckligt och harmoniskt liv med massor av motion och glädje.....:)"

♥♥

Vad är det jobbigaste med att driva en restaurang/nattklubb,och vad är det roligaste?

"Jobbigaste är nog det ekonomiska pressen och när det går dåligt.
När man får lovord från gäster och bra feedback från sin personal..... :)"

♥♥Jag har under några dagar haft kontakt med Mrs Swedbar,och visst stämmer det som jag läst någonstans att det tar ca 8 sekunder när man möter eller pratar med en människa för första gången för att bilda sig en uppfattning om personen. Lite som att man har 8 sekunder på sig att göra ett gott intryck.
Och jag förstår ju nu varför hon är omtyckt av så många.
En varm,vänlig och positiv kvinna som man bara tycker bra om från första stund.
Väldigt hjälpsam och är väldigt noga med att se till så människor runt omkring henne mår bra.
Jag är inte ett dugg förvånad att hon lyckats så bra hittills,med bl.annat Swedbar och sin kommande karriär som sångerska.En väldigt driven kvinna som är värd allt gott.För Mrs Swedbar som varit i denna bransch i 23 år rullas naturligtvis röda mattan ut kvällen till ära.
Blir nog "Party like a Rockstar" har jag en känsla av.


För VIP-gästerna gäller följande:
17:00 - 18:30 Mingel & välkomstdrink
19:00 - 19:30 Middagen serveras
Underhållning fram till ca 21:30

Från ca 22:00 så är Allmänheten välkomna och ingen mindre än
DJ Sumpen kommer att spela massor med bra 70-80-90 tals musik som passar bra till kvällens tema.

Det kommer säkert bli fullsatt ganska snart så fram till den 20/9 går det bra att förköpa biljett.
Förköp kostar 100 kr.
Klicka HÄR så får du info ang betalning.
Det går också bra att förköpa biljett på Swedbar.
I mån av plats kommer biljetter även säljas i dörren och kostar då 150 kr.
Priset inkluderar Entré, 2 drinkbiljetter inkl välkomstdrink.

Dresscode för kvällen är Vårdad klädsel/Studio 54/ Glitter & Glamour.

Detta med Dresscode kan ibland vara lite svårt att veta vad som menas,men vårdad klädsel innebär helt,rent och snyggt.
För männen-Välj hellre ett par stilrena svarta byxor/Jeans framför vanliga blå,och foppatofflor och smutsiga gymppaskor är big no! En snygg skjorta funkar alldeles utmärkt till.
För Kvinnorna-Gärna klänning eller kjol och nåt snyggt till.Samma sak gäller naturligtvis för er med skorna.
Inga konstigheter egentligen.
Eller så kör ni på Studio 54/Glitter & Glamourtemat och ni hittar massor med ideér om ni googlar på det.

Hjärtligt Välkomna till Swedbar den 21 September

//Cat
(Swedbar´s nya musikskribent)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar