tisdag 11 september 2012

Presentation ny blogg :)

Hej alla Swedbar-fans!

Vi blir fler och fler och vad vi har gemensamt är naturligtvis ett brinnande intresse för musik och glädje. Som Lill Lindfors sjöng, "Musik skall byggas utav glädje, av glädje bygger man musik.....".

Min bakgrund i musik är ända sedan barnsben då jag stod med ett hoppreps skaft framför TV-apparaten och showade för min mormor, morfar, moster och morbror. Jag skulle ju bli stjärna inom schlager. På den tiden (senare 70-tal) visste jag inte vem Bert Karlsson var. Något år senare då Carola Häggkvist vinner "Främling" 1983 i Melodifestivalen visste jag att jag ville bli precis som henne. Men jag kom aldrig dit. Min väg har varit nog lite annorlunda än Carolas spikraka karriär.

Visst jag vet att man inte skall jämföra sig själv med andra, men det är nyttigt att göra det ibland anser jag eftersom man ser upp till sina idoler och vill efterlikna dem. Loreen var min senaste idol som jag bara avgudar. Tänk att bara stencoolt komma in i svenska uttagningen och i den europeiska uttagningen och bara trollbinda dem allihopa. Hon trollband alla med sin röst, stil och sitt säregna sätt. Det är mitt mål i livet, om jag någonsin slår igenom ja då skall jag slå igenom på Schlagerfestivalen med rätt låt och rätt attityd. Men än så länge har jag inte kommit till det tillfället.

Nog om min bakgrund, den skulle jag kunna skriva en detaljerad självbiografi om, men den sparar jag till bokförläggarna i framtiden. Anledning till att jag öppnar en blogg är pga av att jag vill skilja på musiken här på Swedbar. Min offentliga blogg skriver jag nog mycket runt omkring och det är många som inte är intresserad av mina dravel hit och dit. Så jag tänkte, för musikernas skull så skall jag presentera dem här på bloggen, analysera även hur det har gått vid spelningar mm. Vet att folk är intresserad av vad som händer och sker i musikväg här, så "This is for all of you"...

I nästa inlägg kommer jag berätta om den magiska spelningen med S.M.S och lägga ut bilder och filmer från kvällen. Sen har vi ju naturligtvis ett annat inlägg om The Costumelines som besökte oss ihelgen. Där har jag också bilder och filmer att visa. Återkommer som sagt, och även med nyheter vad som komma skall :)

See you soon again :)

Kramar fr Mrs Swedbar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar