lördag 6 oktober 2012

ÅTERBLICK - Tom Raspertin del 1 (fr spelning fred 5/10)

Vi blev mycket glada att få möjlighet att träffa Tom Rasptertin. Mycket trevlig man och från ingenstans seglade han in på Swedbar med ett glatt humör. Med en sån lätthet och sån känsla tog han sin gitarr och spelade sig igenom hela kvällen. Vi hade ca 90 gäster på hela kvällen och det måste jag säga är en mycket bra första kväll.

Fagersta-borna hade dock väntat på att höra "Ventan på kvinnan" som har florerat på Youtube, men eftersom han kände sig "ringrostig" på just den låten så la han den åt sidan. Han har dock lovat att spela den ikväll (lörd 6/10) och det håller vi tummarna för. Jag skojade med honom och sa att det var ett bra "affärsknep" dvs att spara det bästa till sist ;)
Eftersom jag inte hade min superkamera igång så vart det många snuttar på mobilen, med bilder & filmer. Vill ju ge er så bra bild som möjlighet hur fredagskvällen igår såg ut. Dock hade vi väntat oss fler matgäster innan då vi körde GRILLBUFFÉ mellan 17 och 21, men som vanligt dök folket upp efter 22 & Tom kunde svinga upp sin gitarr strax efter 22:30.

IKVÄLL (lörd 6/10) provar vi ett nytt upplägg där vi har musikmiddagspaket där både mat+entré till Tom Raspertin´s helkväll ingår. Middagspaketet serveras mellan 17 och 21 för en billig penning. Läs mer om paketet här! De som väljer detta paket får då alltså möjlighet att sitta kvar & vänta in guldgossen :) Kallar honom guldgossen efter han är ju en musiker av dess like och i klass med Cornelius Wreesvik när han hade sina bästa dagar... ♫♫♫

Tom Raspertin har släppt en CD, som ni kan läsa mer om här. Har inte lyckats hitta någon beställare som vi kan köpa skivorna ifrån, men jag återkommer om mer info om det. Några gäster igår påtalade att det inte var synd att han släppt mera skivor & att han inte har fler låtar på Youtube..... Men han kommer inom kort att släppa ett nytt album inom kort och då lär vi få höra hans nya visor i högtalarna eller florera ännu mer på Youtube. Jag lovar att jag kommer hjälpa honom härifrån Fagersta så han kan bli lika stor i Norge som i Sverige ;) En man som är värd all ära han kan få!

KOM & lyssna på honom en sista gång, ikväll kl 22:00 (6/10) hos oss at Swedbar (Florav.2)
Musikentre 50 kr

alt tidigare för er som vill prova vårt nya Musikmiddagspaket fr 17-21

VARMT VÄLKOMNA ♥
önskar jag (Mrs Swedbar)
1 kommentar: