söndag 28 oktober 2012

Till Föräldrar & barn: Spökkväll på Swedbar den 31 OktoberOnsdagen den 31 Oktober är alla "läskiga" barn välkomna till Swedbar.
Denna afton förvandlas Swedbar från det vi är mest vana med-dvs ett partyhak till ett kusligt barnpartaj med allt vad det innebär.
Från kl 17:00 Välkomnar vi massor av små kusliga gäster som vill skratta, ha skoj och säkert skrämmas lite.

Vi hoppas att få se massor av små häxor, troll och annat knytt som är sugna på:

Ansiktsmålning i form av monster,prinsessor,spöken och annat skoj och läskigt.

En kuslig godisbuffe' där det serveras diverse smått och gott, som passar för alla godissugna små gäster är framdukad och för föräldrar till alla smågäster erbjuder Swedbar Tacobuffe' som vanligt på Onsdagar.


Kvällen till ära så är det fritt fram för karaokesång-men denna kväll är det bara barnen som får  greppa micken och spexa loss.
(föräldrarna får snällt titta på med en liten tår i ögat)
Det finns säkert massor med småstjärnor som vill visa sina talanger.

Spökbrunn =" fiskdamm" fast lite kusligare kommer självklart finnas och alla kommer att få napp..Vad vet vi inte,eftersom det är lite hemligt för tillfället.
(Häxan som sköter brunnen vill inte avslöja vad hon delar ut, men flinar och säger att det finns nåt som passar var och en av gästerna)

Nu har alla föräldrar chansen att ta med sina små "monster" till Swedbar för en kuslig spökafton.
Dom små kusliga gästernas föräldrar  får naturligtvis också förvandla sig till Prinsessor,troll och annat knytt denna kväll.

Vi kan inte avslöja alla kusligheter här och nu, för en sån här kväll måste innehålla lite läskiga överraskningar som ni förstår..

Varmt välkomna till spökafton på Swedbar den 31 Oktober Kl 17:00 - ?
Barnens kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar