tisdag 2 oktober 2012

Ungdomar U18 sökes för musikprojekt ♫♥.

Jag är en mor till två underbara barn 15 och 17 år och har nöjet att presentera ett UNGDOMS-projekt som kommer utspelas sig här på Swedbar. Min 17 åring är utflugen och har lämnat musiken, då hennes "hemska" mamma tvingade in henne i Kulturama Kulturskola när hon gick i 5:an. Hon var med om musikaluppsättningar, men hon kom underfund med att det var egentligen hennes mammas dröm hon levde i. Idag går hon bageriutbildning och satsar inom service & restaurangyrket.

Kulturama Grundskola

Min son däremot laborerar med datoriserad musik. Han sitter hemma hela dagarna på fritiden och leker med sin data som jag & min man kallar det. Men i själva verket så gör han elektronisk musik och drömmer om att bli en stor DJ.

Jag vet att han inte är ensam om att drömma om stora scener, det har även hans mor gjort när hon var liten. Hon stod framför TV:n och skymde sikten för sin morfar och tvingade honom att lyssna till nån trudelutt och mikrofonen var naturligtvis ett hopprepsskaft ;) Nej skämt åsido, så menar jag allvar att detta musikprojekt som jag skall anordna kan gynna ungdomar mellan 13 och 17 år, för att få in en fot på musikmarknaden.

Tillsammans med andra jag har lärt känna så har vi kommit fram till idéen om att satsa på ungdomar och deras musicerande. Det finns massor med ungdomar som blidar egna band eller kör själva. De behöver bara en push i rätt riktning om de inte träffar Bert Karlsson vill säga på stan. Bertan är tyvärr inte i den här stan, men han är en förebild för mig.

Lånad bild realtid.se

SÅ känner ni ungdomar U18, gärna över 13 år som spelar, sjunger i grupp eller ensam. Please, be dem att kontakta mig eller min organisation. Jag har kvällar som vi kan göra fina härliga uppsättningar tillsammans. Det kan stärka dem och det kan naturligtvis ge dem bättre självförtroende och praktiknivå. Scenskräck har väl alla drabbats av men träning ger färdigheter.

Erbjudandet är att spelning bokas helger/kvällar eller eftermiddagar. Provspelning första gången inkl mat & dryck och ev resekostnader. Spelning kan röra sig om 1-3 tim... Instrument bör medtagas själv alt övrig överenskommelse.

Ser fram emot lite erbjudande!

Maila mig: u18kontakt@swedbar.se

// Mrs Swedbar
Läs mer om vårt företag www.swedbar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar