fredag 11 januari 2013

Årets första Bluesjam 12 jan at Swedbar ♫♥♫

På lördag eftermiddag så drar Bluesarna igång sitt andra Bluesjam här på Swedbar. Förra gången var en succé och det roligt att se så många bluesare på samma plats. Man blir alltid så himla glad över det. Kvällens stjärna förra året var ju självklart Sture som bara glänste hela kvällen framför ett par trumset. Ja den bilden har vi alla och det var väl värt att minnas.
För inte och tala om de övriga som deltog som körde på övertid. Riktigt svängigt och riktigt proffsigt må jag säga. Och nu får jag stolt presentera den andra Bluesjamet och därmed årets första. Jag och Gösta Berglund (ordförande i Fagersta Bluesförening) har pratat om att vi ev kommer köra detta några fler gånger iår. Planerna är alltså även i februari, mars, april och därmed september, oktober, november och december. Några spikade datum finns inte i dagsläget, men med stor sannorlikhet så kommer ni inte missa det. Inbjudan för denna Bluesjam sker största delen på Facebook så håll ögonen öppna om ni missar denna gång.

Patrik Karlsson har meddelat att han kommer ha med sig tre microfoner denna gång, istället för en. Det betyder att vi måste ha lite fler sångare denna gång. Attans att jag inte kan blues, men till nästa jam kanske jag också skall stå bland dem, vem vet ;)

Ska försöka ladda videokameran denna gång, så vi får lite känsla och lite musik att presentera er som missar eller vill höra igen. Kom ihåg att komma i tid, tyvärr har vi begränsade platser pga att vi är ett litet ställe :)

HJÄRTLIG VÄLKOMNA!

Lördag 12 januari
mellan 16 och 19......(ev. längre) Inga kommentarer:

Skicka en kommentar