fredag 18 januari 2013

Nya datum för "lite" BLUESJAM och återblick fr förra..:)

Som jag skrev i förra inlägget så har Gösta och jag kommit överens med varandra att köra BLUESJAM varje månad nu med undantag maj-aug. Så nu får jag lyckligt presentera lite datum för er Bluesfantaster.

  • 9 februari, lörd 16-19
  • 9 mars, lörd 16-19
  • 13 april, lörd 16-19


Bifogar en film fr Bluesjamen som hade sin årspremiär i lördags (12/1). Har lovat att fixa strålkastare till scenen så det inte blir så mörkt när de filmer och fotograferar nästa gång. Med tiden har vi nog egna instrument så vi kan köra jam lite när vi vill :)

http://www.facebook.com/photo.php?v=388372567918706&set=vb.100002378992790&type=2&theater


Och så lite kommentarer fr denna film från Bluesföreningens Facebook-sida:
 

En stolt Gösta Berglund inkl hela Fagersta Bluesförening! 


Fler kommentarer på Bluesföreningens album, se alla bilder här:Till er som räknar med att komma till kommande Bluesjam är det väldigt viktigt att komma i tid, eftersom med tanke på lördagens resultat då det vart fullt hos oss redan vid 16:30 och vi var tvungna att låsa dörren. Inget som vi kan påverka eftersom reglerna är som de är. Och vi hinner heller inte bygga ut tills februari ;)

Tackar alla trummisar, gitarrister, basister, munspelare, sångare och naturligtvis tekniken bakom. Tack Patrik och c/o för roddningen innan och efter. Tack Gösta och hela hans Fagersta Bluesförening som gjorde detta möjligt. Ni är proffsig och med tiden kan detta bli en stående succé...!!!

Vi ses igen den 9 februari, don´t be late...... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar